Pitkästä aikaa oikein oikeesti mukava viikonloppu! Hyvä mieli on kestänyt oikeastaan koko viikonlopun ajan, vaikka Aino perjantaina illalla näytti itsestään parhaat puolensa huutamalla ja vaatimalla ruokaa käytännössä koko ajan viidestä kymmeneen, oli ilta silti mukava. Makke -ystävämme oli iltaa istumassa ja pelasimme Risk -maailmanvalloituspeliä. Siinä saatiinkin kivasti kulumaan useampi tunti ja -heh- mä voitin! Onneksi Makke myös tuntui pitävän pelistä, hänestä saan ehkä pelikaverin jatkossakin! Ainokin nukahti viimein kymmeneltä ja nukkui rauhallisesti neljään asti.

Uskomatonta, miten jopa kauppaan lähteminen tuntuu nykyään lähes juhlalta! Lauantaina kävimme shoppailemassa Allille "laadukkaampaa" koiranruokaa Karvakorvista ja mulle mun muuten toimivaan puhelimeen uusi akku. On ehdottomasti paras puhelin mitä mulla on koskaan ollut tuo Nokia 6100. Ei mitään hinkua vaihtaa sitä pois, vaikka se on mulla etinyt jo useamman vuoden olla. Citymarketissa käytiin kalatiskiostoksilla ja Kodinanttilasta isovanhemmille tehtyihin Ainon kuviin kehykset, 50 % alennuksella. Käytiin lopuksi myös katsomassa että veneemme katos oli pystyssä ja lumitaakka pressun päältä pysynyt poissa. Siellähän se makasi, näytti melkein jo odottavan lumien ja jäiden lähtöä ja uutta purjehduskautta.

Illalla kokkailtiin, ekaa kertaa tuoreesta tonnikalasta paistettiin pihvejä ja totesin tämän täysin toimivaksi. Höysteenä siitakesienikastiketta ja paisinperunoita ja salottisipulia. Suosittelen! Reseptin saa vaikka multa, tai Anna-lehdestä.

Aino jaksoi olla koko päivän aurinkoinen, oli vissiin käyttänyt kaikki kiukkunsa jo perjantaina. Ihanaa seurata kun pieni leikkii jo koko kaksi ja puolikuisen energialla käsillään, on tajunnut että käsiään heiluttamalla saa lelukaaren lelut heilumaan. Ja peilistä kurkkii joku iloinen naama! Sekös vasta on hienoa!

56170.jpg

Tänään aamulla jaksoin kellojen siirtämisestä huolimatta lähteä punttisalille, se tekee aina yhtä hyvää! Vielä olisi 4 raskauskiloa jäljellä ja pelkällä suklaan syönnillä ei niistä kyllä eroon pääse... Ulkonakin olisi kyllä mukava ilma, kun Jaakko tulee avannosta kotiin, voisi harkita pientä ulkolenkkiä. Aurinko paistaa niin että lumet sulaa silmissä!