Perjantaina starttasi Turun Pursiseuran Pyytinkarin -purjehduskilpailu. Se, johon meidän piti lähteä, päätettiin jo talvella, veneen kunnostusten edetessä hiukan usko horjui, mutta alus valmistui purjenumeroita vaille kisakuntoon ajoissa, mutta emme kuitenkaan päässeet osallistumaan. Emme, koska... Vaikka talvella uskoin, että olisi helppoa jättää "jo" viisikuukautta vanha tytär hoitoon viikonlopun ajaksi, tämän ajankohdan lähetessä alkoi se tuntua yhä vaikeammalta. Onneksi Jaakko ilmoitti saavansa "hyväansioisen" keikan lauantaiksi joten oli hyvä syy jättää lähtemättä kisaan. Ja sain edelleen lykättyä Ainon hoitoonjättöä. Jos vaikka aloitettaisiin ensin yhdellä yöllä, sittenkun seuraava hetki on.

Kävimme siis perjantaina kisastartin aikoihin Ruissalossa, piknikillä ilta-auringossa ja samalla seuraamassa, miten satakunta venettä aloitti vuorokauden mittaisen purjehduskilpailun pohjoiselta Airistolta. Haikein mielin, sillä ilmat lupailivat mitä mukavinta purjehdussäätä, mutta kuitenkin tyytyväisenä päätöksestä, ehtiihän sinne vielä myöhemminkin, mutta ensimmäinen lapsi on vauva vain hetken. Ja kesä on pienen lapsen kanssa ihanaa aikaa!!

                  105240.jpg     105241.jpg
                      Ruissalon Saaronniemessä seuraamassa purjehduskilpailun starttia

Tänään sitten kun Jaakko lähti päivällä keikalle, jäimme Ainon kanssa kaupunkiin. Kävimme retkeilemässä Kupittaanpuistossa, seuraamassa lacrosse -turnausta ja makoilemassa nurmikolla syömisen jälkeen. Tutustuimme myös seikkailupuiston antimiin, niistä on varmasti Ainolle jo paljon iloa ensi kesänä!

Mukavaahan meillä on keskenämme iltaa viettää ja huomenna jo ehkä päästään hiukan purjehtimaankin, myös Aino.