Hyvin taittuu Ainolta noin kolmen kuukauden ikäiseksi myös leirielämä. Olimme lauantaina ATP:n lippukuntaretkellä päivän verran ja hyvin sujui kaikki, myös syötöt ja vaipanvaihdot ihan metsäolosuhteissakin. Rintarepussa oli turvallista tarkkailla ympäristöä ja ihmetellä pieniä partiolaisia. Vaunut tuli testattua "maasto-olosuhteissa" ja välttävästi suoriutuivat... Hirvijärven tie oli aikamoista mutavelliä joten luistonesto oli hiukan hakusessa, mutta metsässä kulkikin jo paljon paremmin.

71082.jpg                        71083.jpg
pieni retkeilijä äidin takin sisässä

Isä oli yhden laivareissun verran matkoilla ja kantoi jo Ainolle jos jonkinlaista tuliaista, Martta-koiranukkea ja pupujussitossuja... Onneksi ei tehnyt pidempää reissua! Sunnuntaina tienattiinkin sitten kirpputorilta huikeat 55 euroa vanhoista romuista. Tosin samaan paikkaan tuhlattiinkin sitten ainakin 5 euroa... Miten sattumaa, että juuri sunnuntaiaamuna yritin selittää Jaakolle peliä, jonka muistan omasta lapsuudesta, jossa "suklaakupuja" käännellään ja niistä löytyy joko pähkinän tai kirsikan kuva. Ja niitä sitten keräillään jne. Tästä pelistä joka tapauksessa pidin lapsena kovasti ja kuinka ollakaan, peli oli kirppiksellä myynnissä eurolla! Toivottavasti siis Ainokin pitää pelistä, koska ostettavahan se oli.

Tänään pesin ison kasan jo pieneksi käyneitä vaatteita pois. Uskomatonta ajatella, että tuo pieni pakkaus on jo kasvanut niin, että ei mahdu enää edes kaikkiin vaatteisiin! Kohta hän jo kävelee ja ei aikaakaan kun joudun hänet antamaan päiviksi muiden helmoihin... nyyh...

Ehkä tuo murehtiminen on kuitenkin vielä turhan aikaista, onhan meillä tytöillä näitä yhteisiä päiviä jäljellä vielä määrittelemätön määrä... Todennäköisesti tulee jopa vielä sellainen olo, että olisi kiva tehdä jotain muutakin kuin olla aina vaan kotona!