Viime yö oli jotain uskomatonta, vastaavaa en ole kokenut sitten ainakaan viiteen kuukauteen! Aino nukahti kymmeneltä ja heräsi seuraavan kerran vähää vaille seitsemän! Periaatteessa mulla oli siis mahdollisuus nukkua kahdeksan tunnin yhtäjaksoiset yöunet, luksusta! Tosin oikeasti en tuota aikaa nukkunut, vaan tyypillisesti olin tunnin välein hereillä, nyt huolestuneena siitä, että tyttärellä on varmasti kaikki hyvin kun ei hän jo herää... Voi meitä äitejä, kunpa joskus osasisimme relata!

Aino on nyt lauantai-illasta asti saanut 2 dl maissivelliä tehostamaan iltasyömistä. Neidin laatutietoinen suu ei suostu maistamaan lainkaan sveitsiläisen Nestlen vellejä vaan luottaa ainostaan kotimaiseen Muksu-velliin. Toivottavasti valio ei ihan vielä ainakaan siirrä lastenruokatuotantoaan ulkolaisomistukseen ;) Nestlen velli valui suupielistä ulos ja lopulta sai aikaan valtavan raivon! Ei siis ollut vikaa syöttäjässä vaan murkinassa, enon ensimmäinen syöttöhomma sattui vain huonoon saumaan. Seuraavalla kerralla sitten oikealla tavaralla...

Ensin vellissä ei tuntunut olevan mitään tehoa, yövalvomiset jatkuivat entiseen tapaan. Mutta viime yö oli siis jotain ihan uutta. nyt jännityksellä odotamme mitä seuraavana yönä tuleman pitää!

Voisin muuten puhkoa kaikkien kovaäänisten harley davidson tms. -pyöräharrastajien pyörien renkaat! Naapurissamme asustaa tällainen kovaääninen pyörä ja isäntänsä liikkuma-ajat ovat vähintäänkin epäsuosiolliset meidän rytmiämme ajatellen. Pyörä käynnistyy joka ilta korvia särkevällä pärinällä aina hieman yhdentoista jälkeen illalla, juuri kun Aino on saanut unenpäästä kiinni. Ja joka ilta sydän syrjälläni pelkään että tyttö pelästyy ääntä ja menettää unensa. Mitä tapahtuu kun kesällä on yläkerta on kuuma kuin sauna ja ikkunat on pidettävä avoinna yölläkin?! Onko edes laillista päristellä pyörällä asuinalueella keskellä yötä? Onhan olemassa laki joka kieltää muunkinlaisen meluamisen iltakymmenen jälkeen!!