Viikonlopun kunniaksi päätettiin valmistaa herkkuja - ensin moussakaa kreikkalaisella reseptillä ja jälkkäriksi suklaa-fondueta sveitsiläisittäin. Voin taata että jokainen saa takuuvarman huonon olon aikaiseksi tuosta satsista, ensin työmiehen ateria täyttävää moussakaa ja fondue 200 g Fazerin sinisestä ja kermasta! Huh huh, huono olo oli vielä aamullakin, tuntui kuin kaikki rasva olisi tursunnut kasvojen ihosta läpi!

Ostimme kaupasta myös mielenkiintoisia hedelmiä, pitahayaa ja kiwanoa. Varsinkin kiwano oli varsin mielenkiintoinen tuttavuus - sisältö näytti lähinnä amebamaiselta solulimamössöltä, jota ei olisi suuhun laittanut ellei olisi täysin vakuuttunut että hedelmä on todella syötävä!

Päivällä olimme äidin kanssa ihailemassa kasvitieteellisen puutarhan orkideoja. Mystisen kauniita kukkia, täytyy kyllä myöntää, mutta minuun on silti tehnyt aina suuremman vaikutuksen puutarhan jättiläismäiset lumpeenlehdet, ne ovat aina vain yhtä hienoja! Jo vuoden päästä Ainokin voi hämmästellä mitä moninaisempia kasveja, nyt hän käytti ajan hyödyksi ja nukkui rintarepussa. Kasvihuoneen ilma kun on kosteaa ja hyvää hengittää tukkoisella nenällä. Niin - meillä on taas vähän nuhaa...

Olisin halunnut syödä tänään perinteiset presidentin pihvit, mutta etsin väärästä paikasta enkä löytänyt. Tyydymme siis entrecotéen, kerron huomenna miten reseptimme onnistui.