Viikonlopun kunniaksi päätettiin valmistaa herkkuja - ensin moussakaa kreikkalaisella reseptillä ja jälkkäriksi suklaa-fondueta
sveitsiläisittäin. Voin taata että jokainen saa takuuvarman huonon olon
aikaiseksi tuosta satsista, ensin työmiehen ateria täyttävää moussakaa
ja fondue 200 g Fazerin sinisestä ja kermasta! Huh huh, huono olo oli
vielä aamullakin, tuntui kuin kaikki rasva olisi tursunnut kasvojen
ihosta läpi!
Ostimme kaupasta myös mielenkiintoisia hedelmiä, pitahayaa ja kiwanoa.
Varsinkin kiwano oli varsin mielenkiintoinen tuttavuus - sisältö näytti
lähinnä amebamaiselta solulimamössöltä, jota ei olisi suuhun laittanut
ellei olisi täysin vakuuttunut että hedelmä on todella syötävä!
Päivällä olimme äidin kanssa ihailemassa kasvitieteellisen puutarhan
orkideoja. Mystisen kauniita kukkia, täytyy kyllä myöntää, mutta minuun
on silti tehnyt aina suuremman vaikutuksen puutarhan jättiläismäiset
lumpeenlehdet, ne ovat aina vain yhtä hienoja! Jo vuoden päästä Ainokin
voi hämmästellä mitä moninaisempia kasveja, nyt hän käytti ajan
hyödyksi ja nukkui rintarepussa. Kasvihuoneen ilma kun on kosteaa ja
hyvää hengittää tukkoisella nenällä. Niin - meillä on taas vähän
nuhaa...
Olisin halunnut syödä tänään perinteiset presidentin pihvit, mutta etsin väärästä paikasta enkä löytänyt. Tyydymme siis entrecotéen, kerron huomenna miten reseptimme onnistui.
lauantai, 1. huhtikuu 2006
Kommentit