Kerrataanpa nyt kuulumisia, ettei taas joku pääse hätyyttelemään ;)

Eli, viimekerrasta tähän asti on taas paljon tapahtunut. Ainon kanssa matkailimme ennen vappua Lahdessa Ainon kummeja ja muitakin ystäviä moikkaamassa. Hauskaahan oli, Aino viihtyi 3-vuotiaan Aten kanssa ja yhdessä kylvettiin ja riehuttiin. Myös Lahden perhepuistossa käytiin testaamassa isoja liukumäkiä ja tapaamassa Saria, Susannaa, Tainaa ja Jetroa sekä Joonatania. Terveisiä kaikille!

604070.jpg
Atte oli mukavaa kylpyseuraa!

604073.jpg
Kummitädin kanssa puistossa

Vappua vietettiin perinteisesti, ilmapallo haettiin Auran Tähti Pojilta ja pilli vapputorilta. Sitten mummun luo syömään herkkuja.

Vapun jälkeen koittikin jännä hetki kun edessä oli hoitopaikan vaihto. Ihana hoitotäti Maiju lopetti päivätyönsä lastenhoitajana ja Ainon päivähoitopaikka vaihtui Hilkka-tädin luo. Minkäänlaisia ongelmia tämä vaihto ei kuitenkaan tuottanut, vaan jo toisesta päivästä lähtien Aino jäi hoitoon aivan kuin olisi ollut siellä aina. Ihanan helpottavaa äidille, ei tuskaisia "harjoitusjaksoja" ja perään itkemisiä! Aino onkin todella reipas tyttö eikä turhia kiukuttele!

Jotta odottamamme purjehduskesä olisi mahdollisimman pitkä, nyt on taas aika venetöiden ja Aino joutuu olemaan tavalla tai toisella taas se kärsijä... toivottelemmekin pitkää pinnaa, kaikki kestävyys palkitaan hyväkuntoisella veneellä ja ihanan kiireettömillä purjehdusspäivillä! Ainakin toivottavasti näin.

Sanavarasto on muuten taas karttunut, muunmuassa autot ja muut kulkuneuvot ovat Ainon mieleen: pakettiauto "pakekki", rekka "ekka", traktori "kakkoi",  lisäksi pingviini "pinniini", "kiipee", alas "ala", "paita", housut "ousu", Nalle Puh "puhhuh", pupu, leikkikaveri Reetta "eetta", jne, jne... Aino toistelee sanoja kuin papukaija ja yhä useammat sanat jäävät päivittäiseen käyttöön.