Uskomatonta, miten pukeutumisella saa lapsen näyttämään joko ihan pikkuvauvalta tai toisaalta ihan valmiilta ihmiseltä! Ostin Ainolle Hulluilta päiviltä (kyllä, olin siellä ryysiksessä ekana päivänä, onnistuin hamstraamaan itselleni ja ystäväni Lindan Inkeri-tyttärelle tasaraidat) lappufarkut. Ja ne päällä Aino näyttää ihan oikeasti jo paljon valmiimmalta ja vanhemmalta.

61148.jpg

Tylsä sää jatkuu edelleen! Eilinen "ulkoilureissu" tehtiinkin Itäharjulle avattuun Lidliin. On se vaan uskomatonta, miten paljon halvemmalla sieltä kaupasta selviää! Taas vaikka ostelin kaikkea mahdollista varastoonkin, ja periaatteessa kalliimpia pyykinpesuainetta ja tiskikoneainetta sekä ruoat varmasti viikoksi eteenpäin, selvisin neljällä kympillä. Kyllä tuollainen reissu tekee myös lompakolle hyvää silloin tällöin. Ja laatueroa ei kyllä monessakaan tuotteessa huomaa, ainoa mistä joutuu tinkimään, on kotimaisuus.

Jaakko lähti keikalle Helsinkiin, taas ollaan tyttöjen kanssa keskenämme tämä päivä. Illalla tulee onneksi veljeni Mikko ja tyttöystävänsä Jenni pitämään meille seuraa. Ja äiti lupaili vähän ruokaa täksi päiväksi... tänään siis ehkä ulkoilemme ainakin kadun toiseen päähän ;) !