Kyllä jokaisella lapsella tarvii tänä päivänä olla palanen retroa. Se pieni palanen löytyy Ainolla puserossa - oma äitini on sentään jotain minun lapsuudestani säilyttänyt:

68253.jpg

Voiko enemmän iloisen värikästä paitaa ollakaan! Kiitos omille matkustaville kummeilleni Ranskan tuliaisesta vuodelta 1978.

Eilen oli vauvauinti-info. Miksi ihmiset tuovat infotilaisuuteen koko perheen (isä ja äiti ja 2 lasta) mukanaan, kun puhelimessa vartavasten sanottiin, että infoon 1 hlö/perhe?!? Oli sitten sellaista kuorolaulantaa ja pienten kärsimättömien suiden valitusta että pienessä tilassa meinasi itse kenenkin kärsivällisyys loppua...

Itse vauvauinti kuulostaa sellaiselta, että uskon meidän Ainon pitävän. Uimahallin pitäjä kovin yritti vakuutella, että 4-5 kk on parempi ikä aloittamiselle, mutta sitä uhmaten aiomme kuitenkin mennä kokeilemaan uintia jo 29.4. eli 3,5 kk:n iässä. Saa nähdä miten käy.

Huomenna Aino pääsee ihan ekalle partioleirille. ATP:lla on lippukuntaretki Mynämäen Hirvijärvellä ja olen luvannut osallistua retkelle lauantaipäiväksi. Ja tietysti isä on juuri tänä viikonloppuna keikalla Silja Serenadella, joten ei auta kun ottaa tyttö mukaan. Saapahan ainakin aimo annoksen raitista ilmaa! Jospa sitten nukuttaisi yölläkin paremmin, pari päivää sitten kuvaamani yövalvominen on jatkunut jo kolme yötä... Päivällä nukuttaa kyllä hyvin!

Kuulin myös, että vanhat työkaverini Lahdesta ovat pistäytyneet blogissani. Hieno juttu, kiva kun kävitte, piipahtakaahan uudestaankin, koitan olla viihdyttävä ;)! Terveisiä kaikille sinne päin, tulemme näillä näkymin käymään toukokuun alussa siellä.

Nyt hopi hopi ulkoilmaan, aurinko paistaa houkuttelevasti.