viikonloppuun mahtui taas monenlaista tapahtumaa. Kerrankin oli viikonloppu, kun äiti ei ollut töissä ja muutenkaan ei ollut mitään erikoista suunniteltu. Ja silti saimme koko joukon tapahtumia aikaan!

Perjantai-iltana isi ja äiti olivat ensimmäisen kerran taas melkein vuoteen illalla ulkona, ilman Ainoa. Tekihän se hyvää, vaikka jälleen tuli todettua, että ruoka ravintolassa on hävyttömän kallista ja loppujen lopuksi moni ruoka maistuu paremmalta kun itse tekee. Ja että on ainoastaan itselleen kuopan kaivamista myöhään valvominen ja hilluminen, sillä kaikesta huolimatta meillä herätään aina klo 07.00...

Lauantaina suunistimmekin heti uimisen jälkeen Mynämäen Hirvijärvelle koko porukka. Siellä joukko partiolaisia oli retkeilemässä ja me menimme vierailemaan retkiolosuhteisiin. Pyttipannu maistui hyvältä nuotiopannussa paistettuna ja Ainolla riitti ihmettelemistä nuotiossa, pienissä puuhakkaissa partiolaisissa ja metsämaastossa havunneulaisineen ja käpyineen niin, että jopa tämä energiapakkaus malttoi välillä minuutteja vain seistä ja tuijottaa. Uskomatonta, mutta totta!

523196.jpg  523197.jpg
Pieniä retkeilijöitä

Uni maistoikin päivän ulkoilun jälkeen, sekä lapsille että aikuisille. Aikuisväkin nimittäin nukahti sohvalle sujuvasti jo yhdeksän jälkeen!

Sunnuntaina retkikohteeksi valitsimmekin Aurajoen rannan saaristolaismarkkinat. Markkinahulinassa pieni Allimme oli turvallista nostaa Ainon kanssa rataskyytiin ja tällä nämä kaksoset saivat aikaan valtavasti huomiota. Tästä huomiosta eivat lapsemme olleet kuitenkaan moksiskaan, vaan paistetut silakat maistuivat koko poppoolle kuin kenelle tahansa. Lähtipä markkinoilta kotiinviemisiksi vielä jokunen  puulelukin.

523195.jpg
markkinoiden katseenvangitsijat

Iltapäivällä puistossa olikin taas ihan uudet fiilikset, kun keväästä hullaantunut aurinko yltyi porottelemaan lämpötilan lähes kesälukemiin ja hanskat sai jättää pois käsistä. Hiekka tuntuikin paljaissa käsissä uskomattoman mukavalta!

Uudesi puuhaksi Aino on keksinyt myös Allin taluttamisen. Aino on tästä tehtävästään aivan innoissaan, toisin kuin Alli, joka saa raukka jatkuvasti pelätä Ainon käsistä karkaavaa flexiä, joka lähtee kiitämään kohti. Kunhan hihna alkaa pysyä hiukan tehokkaammin hyppysissä, saa Aino hoitaa koiranulkoilutukset ihan itsekseen...

523198.jpg
reipas koirantaluttaja