Ilmeisesti on ollut niin paljon tapahtumaa, ettei ole ehtinyt näitä edes blogiin tallentaa...

Nyt on kuitenkin vauvauinnissa uitu, tanssiaisissa vietetty iltaa ja vappukin lusittu. Taas on aika palata tavalliseen arkeen.

Olimme siis uimassa lauantaiaamuna Laukkavuoren uimahallissa. Tapahtumasta jäi positiivinen maku suuhun, menemme siis toistekin. Aino oli niin ihmeissään suuresta kylpyammeesta että ei saanut koko puolen tunnin aikana sanaa suustaan, tuijotti vain äitiä ja isää ihmeissään ja kysyvänä. Mutta ilmeisesti uinti oli kuitenkin jossainmäärin mieleen, sillä myöskään yhtään poikittaista sanaa ei runsaan puolen tunnin aikana kuulunut, eikä vielä pukuhuoneessakaan, jossa yleisesti vallistsi jo aikamoinen kuorolaulanta kun enemmän ja vähemmän nälkäisiä ja väsyneitä lapsia yritettiin pakata vaatteisiin.

Tuo uintiin valmistautuminen ja poislähteminen onkin aika showta, kun yrität pitää huolta sekä itsesi että lapsesi hyvinvoinnista, pestä ja kuivata molemmat ja huolehtia lämmön säilymisestä ja vielä yrität saada kaikki märät uikkarit ja pyyhkeet ja kylpytakit ja pesuaineet mukaan. Onneksi Aino siis tajusi olla hiljaa ja nätisti, muuten olisi varmaan puolet tavaroista edelleen Laukkavuoressa!

Lauantai-illaksi pääsimme Jaakon kanssa ensimmäistä kertaa ulos sitten Ainon syntymän. Lippukuntamme järjesti yhdessä Aura Brass Bandin kanssa tanssiaisillallisen ravintola Koulun yläkerrassa. Jaakon sisko oli lapsineen Ainoa ja Allia katsomassa. Osasin jopa rentouttaa mieleni ja olla soittamatta perään vartin välein. Ja koska kaikki meni hienosti, tämä järjestely voitaneen uusia joskus!

Vappuaaton vietimme Ainon kummien Pasin ja Jennin kanssa rauhallisesti kotosalla. Pallot kävimme hakemassa molemmalle tytölle Auran Tähti Poikien kololta ja lakin laskemassa päähän taidemuseon mäellä. Kun pääsimme tottelemattomien ilmapallojen kanssa kotiin läpi tuulisen kaupungin, Allin pallo onnistui karkaamaan pihan puuhun. Alli ei ehtinyt kuin äkkiä haukahtaa pallolle. Siellä se nyt tuijottaa meitä apeilla ilmapallon silmillään ja näyttää lohduttomalta!

Aino sensijaan ihastui nalle puh -palloonsa. Pieneen päähään ei ihan ole vielä uponnut, miksi pallo pysyy ilmassa narun päässä ja jopa tutti leijuu sen narussa ilmassa!

75012.jpg

Pallossa riittää ihmeteltävää