Taas on venetöissä edetty vaiheeseen jolloin vene on satu veteen, masto pystyyn ja ainakin pohjatyöt siis saatu päätökseen! Nyt onkin taas aikaa edes hiukan enemmän saalistaa mm. parin viikon villakoirat kodin lattialta ja pestä koko joukko likaisia vaatteita...

Aino kesti hienosti venetyöt, venerannassa joku jousi aina Ainoa viihdyttämään jos minkäkinlaisin tempuin, auto muodostui ehkä ykköspaikaksi. Sieltä kun löytyy nappulaa kaikenlaista ja myös koloja johon piiloutua. Ajoasennot tulikin siis treenattua, vapiskaa Räikköset ja muut!

604068.jpg
Aino kuskina

Muutenkin nyt on (onneksi, vihdoin) mukavia ulkoiluilmoja ja näiltä muilta kiireiltä jäänyt aika on ahkerasti vietetty "puntossa" (puisto) joko keinussa, hiekkalaatikolla "ämpin" ja "apion" kanssa hiekkaa lastaten ja kakkuja tehden tai kissalla ratsastaen. Keinun vauhdit saavat Ainolle hymyn huulille ja hiekkakakkujen tekeminen ei kyllästytä koskaan! Ainon naama onkin saanut jo mukavan päivetyksen.

604074.jpg

604075.jpg
Pieni puistopeto
                    
Kun vene siis on vesillä, kävimme myös eilen testaamassa, miltä veneessä sisällä tuntuu. Aino olikin ihmetyksestä ymmyrkäisenä kun "tettä" (vettä) oli joka puolella ympärillä ja vene kiikkasi välillä. Ainakin tämän kesän ensikosketukset olivat positiiviset, sillä veneessä tarjoiltiin mäkkärin hampurilaisia ja jätskiä ja kiipeilemistä riitti. Ihmekös siis, että poislähteminen oli ainoa, joka sai Ainon harmituksen partaalle. Usko pois Aino, veneessä saat viettää vielä lukuisia päiviä ja öitä, tänäkin kesänä!