No nyt on sitten uljas purjealuksemme S/y Shamoo laskettu veteen nauttimaan kesäpäivistä. Neljä päivää on mennyt venetöiden merkeissä kuin sujahtaen. Ja valitettavasti tästä on saanut Aino kärsiä. Pieni raukka on saanut viettää päivänsä vaunuissa venerannassa, nukkuen tai vain möllötellen. Hienosti tyttö on tämän kestänyt, vasta päivien iltapuolella on tullut "sanomista" kun vaunuissa istuskelu tai makoilu ja sylissä roikkuminen on alkanut kyllästyttää.

Lauantaiaamun uinti jäi väliin kun ilmeisesti stressaavasta satamapäivästä suivaantunut tyttö nukkui pe-la välisen yön äärettömän rauhattomasti, niin ettei äiti nukkunut juuri lainkaan. Äiti oli siitten aamulla todella aidosti väsynyt, eikä uimahallin häly saanut innostumaan. Niinpä unohdimme uimiset ja teimme Ainon kanssa myös lyhyemmän päivän veneellä. Muut jäivät töihin, me lähdimme kauppaan ja koiran kanssa ulos.

Sunnuntaina Aino sai omat ensimmäiset kokemuksensa kelluvassa veneessä. Päiväunet sujuivat rauhallisesti dieselinkatkuisessa ja liimanhöyryisessä veneessä muiden sisustaessa keulahyttiä uuteen uskoon. Ja vaipanvaihtoon on pentterin pöytä juuri sopiva, sekin tuli testattua!

92249.jpg   92248.jpg

92250.jpg

Nyt on rytmi palannut onneksi normaaliksi, ainakin muutamaksi päiväksi. Isä meni töihin, Mikko, Jenni ja Gontza lähtivät Espooseen ja me jäimme viettämään päiviämme kahden.