Sunnuntaina kävimme, niinkuin tuhannet muutkin kauppojen sunnuntaiaukiolosta onnelliset kuluttajat, mittailemassa hyllymetrejä mm. lelukaupassa ja samalla miettimässä mitä joulupukilta voisi mitä kohtelijaimmin pyytää.
Tänään sitten rustasimme pyyntömme paperille ja paperin kuoreen. Kuoren äiti kiikuttaa huomenna postiin. Sitten jännityksellä odotamme, löytääkö joulupukki meidät jouluyönä Espanjasta. Varmuuden vuoksi lupasimme jättää pukille kodin takapihalle muutamia pipareita ja vettä. Jos pukki käykin vain meillä kotona, saa hän vähän levähtää ja löydämmehän mahdolliset tuomiset sitten täältä kotoa tapaninpäivänä kun palailemme reissusta.
Kirjeeseen kirjoitimme myös, että pääsääntöisesti Aino on ollut kiltti, vaikka välillä joitain yhteenottoja on Reetan (hoitopaikan paras kaveri) kanssa. Ja nythän se kiltteys vaan lisääntyy, kun koskaan ei voi tietää, missä tonttu piileksii ja kirjaa ylös kaiken tapahtuvan...
Toivomuslistakin pysyi onneksi kohtuuden rajoissa, listalle kirjoitimme ainoastaan Muumi-läppärin ja LEGO-palikoita, joihin kuuluu ikkunoita ja ovia, jotta saisimme LEGO-ukkojen asunnot hiukan viihtyisimmiksi.