Kesään kuuluu tietysti leirit ja partiolaisen kesään partioleirit. Kävimme Ainon kanssa testaamassa ekaa kertaa yönylileiriä - olihan eno tuonut Ainolle hienon uuden makuupussinkin.
Olimme Turun NMKY:n Harvan leirisaaressa Auran Tähti Poikien kesäleirillä vierailemassa lauantaista sunnuntaihin. Vain näin lyhyen ajan, koska kaikilla ei ole lomaa... Mutta kyllä oli kivaa! Meressä sai läträtä mielin määrin, vaikka rannat tosin olivat hiukan kivisiä ja leväisiä, kivat partiosedät (varsinkin Hannu-setä) tarjoilivat mehua ja keksejä ja ruokaa sai suoraan nuotiosta! Ja paljon oli kavereita ja seurattavaa. Johan sitä pienen ihmisen pää aivan meni pyörryksiin, kun poikia ja tyttöjä vilisi ympärillä ja vähän vanhemmat partiolaiset kertoivat jänniä tarinoita menneiltä partioajoilta.
Telttaan emme päässeet vielä nukkumaan, nukuimme turvallisesti talossa. Telttaretken teemme sitten ehkä ensi kesänä. Ehkä ensi vuonna äidilläkin on pidempi loma ja voimme viipyä leirillä pidempäänkin. Ensi kesänä Ainokin osaa jo varmasti pari partiolaulua ja kourallisen sudarileikkejä.

Muutama kuva vielä leirielämyksestä:

768213.jpg
Rinkassa on hyvä reissata

768207.jpg
Sinilevän varalta oli hyvä käydä kylvyssä uinnin jälkeen

768211.jpg
Nauratan Jussia ja Mattia jutuillani

768210.jpg
Vapise Sari Multala, täältä tulee Aino!